CLANEK

 

Brazil Runner´s Flashback: Let It Roll - Winter

Po delší odmlce se vracím s dalším reportem... Poslední dobou jsem nějak přestal stíhat psaní a v elektronickém šuplíku se mi mezitím nahromadil materiál na 4 článečky. Zkusím tedy zvolna jeden po druhém... 15. února 2013 se již poněkolikáté na pražském holešovickém Výstavišti uskutečnila akce všech zlomených akcí – Let It Roll - winter edition. 3 obrovská pódia, před nimi spokojení tanečníci, kladná hodnocení na FB účinkujících, skvělý zvuk, světla, šatny bez čekání a oproti minulému dílu spousta dalších vychytávek. Je to už takové klišé psát to vždy znova a znova, ale s těmito promotéry je spolupráce jedna báseň!

 

Po domluvě s Bifidusem Aktivním má práce začíná 15.2. v 11:55, kdy na Letišti Václava Havla nakládám do vozu své první dnešní pasažéry, a to pěkně vypečenou partičku ve složení: Felon, Futile a Mattix. Společně vám je fotím v Dejvicích u kruháče a beru je na oběd do nedalekého Grosetta.

LIR - Winter 2013

Kluci bez přemýšlení objednávají česká pivka a testují zdejší Carbonara.

LIR - Winter 2013

Všem moc chutná, ale jídlo s pivem všem bere trošku energie. Domlouváme se tedy, že je po obědě hodím přímo na hotel, kde budou do večera pěkně odpočívat.

LIR - Winter 2013

Dojídáme, platíme a vyrážíme k hotelu Expo, kde jsou kluci ubytováni. U vchodu do hotelu potkávám Ivanku aka Im Cyber, která zrovna odváží Futurebounda do Puma Social Clubu na plánovaný workshop určený začínajícím DJs. Pěkné. :) Já mám nyní několik hodin volno, před 19:00 opět nakládám Felona, Futila a Mattixe a vezu je již klasicky na plánovanou večeři do restaurace Molo 22 v Holešovicích. Dle plánu se zde potkávám s dalšími runnery - Honzou Křesťanem, Karolínou a dalšími známými tvářemi...

LIR - Winter 2013

Jsou zde ruská DJ dvojčata...

LIR - Winter 2013

Jako vždy vysmátý Matrix s bandičkou.

LIR - Winter 2013

Je zde i perfektní dablér Mr. Beana.

LIR - Winter 2013

Tenhle pohled úplně, co říkáte?

LIR - Winter 2013

Dojídáme steaky, předávám kluky na starost jiným zodpovědným osobám, a pomalu se opět přemisťuji na letiště pro hlavní hvězdy večera, DJe Sub Focuse a jeho dvorního MCho ID. Lehce po 22. hodině přistává na ruzyňskou ranvej letadlo British Airways a v něm oni. Oba kluky znám osobně již několik let, setkání se nese ve velmi přátelském duchu... Po milém přivítání razíme směr Hilton, kde promotéři zarezervovali těmto hvězdám pokoje. Čekám zhruba půl hodinky, než se kluci ubytují. Po společném soft drinku na recepci hotelu sedáme do německých kruhů a uháníme směr Výstaviště - Kočka nostra.

LIR - Winter 2013

Tady jedna momentka přímo před halou...

LIR - Winter 2013

Po příchodu do backstage se Sub Focuse hned ujímá Biftek aka Bifidus Aktivní a řeší s ním veškeré detaily nadcházejícího vystoupení. V pozadí stage manager Bastien s ID v zajetí přátelské debaty.

LIR - Winter 2013

Backstage už ožila - aby ne, je téměř půlnoc. Pohledy, účesy...

LIR - Winter 2013

Jindra aka Forbidden Society s Mayou.

LIR - Winter 2013

I na záchodě je to velmi výživné... Sorry, kámo! :)

LIR - Winter 2013

Tady ID z povzdálí checkuje hlavní stage, kde to za chvíli "zabije"!

LIR - Winter 2013

Suki v akci: "Čtyři sedm alfa, na hlavním baru došel Titanic*, řešte to někdo! Konec!"

LIR - Winter 2013

S Bifíkem a Akirou se pouštíme na okruh po mejdanu.

LIR - Winter 2013

Checkujeme main stage a dubstep stage plus venkovní stany s jídlem. Kryštof dostává ze staré známosti od majitele stánku killer mix aneb zabijačkové menu. :) Dobrou chuť!

LIR - Winter 2013

Vracíme se do zákulisí, kde jako vždy panuje super nálada! MC Smooth, vrátivší se Futurebound, a Matrix!

LIR - Winter 2013

Při pohledu na line-up odbíhám na dubstep stage zkontrolovat Akiru a Bifiduse ve společném setu... Dobrá jízda!

LIR - Winter 2013

Zde Sub Focus po svém setu debatuje s Futureboundem.

LIR - Winter 2013

Matrix se nad ránem ještě docpává na zbylém rautu! To známe. :)

LIR - Winter 2013

Kolem šesté ranní přijíždím domů, střízlivý, ale pekelně unavený. V 10:00 vstávám a mířím na otočku k Bifíkovi do Karlína pro Smoothův zapomenutý honorář...

LIR - Winter 2013

Jedno ze srdceryvných loučení na letišti...

LIR - Winter 2013

Akce opět náročná, ale krásná. :) Mám vás rád!

Brazil Runner

* Titanic je oblíbená míchačka - voda s ledem, pozn. aut.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016