PARTYINFO

 

BOAT 4 WONTANARA​

Datum konání:
13.07.2016 - středa
Místo konání:
Praha - Loď Tajemství
DJs:
Horní paluba lounge djs: Gazi (South Africa), Johannes b2b Denzik (DeepWit / Delve Deeper / ZSS crew), Beatfoot (Košice), C'moi
Live:
Dolní paluba kapely: 18:00 Aneboafro + workshop afrického tance, Legendary Buccaneers
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 15:00, vstup: 80,- Kč / děti vstup zdarma
Line-up:
Dolní paluba kapely:

18:00 Aneboafro + workshop afrického tance
20:00 Legendary Buccaneers
 
 
Benefiční akce Boat 4 Wontanara v půlce července

Loď TajemstvíWontanara uvádí ve středu 13.7. benefiční akci na podporu Adopce afrických dětí, projektu pomoci na dállku. ​Přijdte na náplavku strávit příjemné odpoledne plné hudby a podpořit tak dobrou věc. Akce se bude konat v odpoledních hodinách od 15:00 do 22:00.

 

Kdo je Wontanara?

​Wontanara je nezisková organizace, která se již 16 let zabývá rozvojovou spoluprací v západoafrické Guineji. Ve spolupráci s místními komunitami postavila již 7 škol, které navštěvuje přes 3.500 dětí. Staví zdravotní střediska, zřizuje vrty na pitnou vodu a organizuje projekt Adopce na dálku. Je také součástí kampaně Česko proti chudobě, kterou ve světě i u nás podporuje řada známých osobností.

Horní palubu obsadí lounge DJs v této sestavě: sluncem nabitý DJ Gazi z Jižní Afriky, talentovaný DJ a producent DJ Johannes (Deep Wit) zahraje b2b s Denzikem. Poprvé zde zazní také jeho nová skladba Boris Dlugosch ft. Roisin Murphy - "Never Enough" (Johannes Wontanara Refreshment), kterou pro tuto akci složil a je zdarma ke stažení. Sestavu doplní neméně talentovaný DJ Beatfoot, rodák z Košic a také DJka C´moi, která má k Africe vřelý vztah.


Na dolní palubě vystoupí v 18:00 známá kapela Aneboafro a ta také povede pro zájemce workshop afrického tance. Od 20:00 uslyšíte kapelu, o které je čím dál tím víc slyšet - Legendary Buccaneers. Kromě hudby se také můžete nechat pomalovat, zakoupit umělecké předměty v duchu fair trade, vyrobit si s dětmi africkou masku ve výtvarné dílně nebo si pořídit slušivý svršek v místním second handu a podpořit tak projekty v Guineji.


vstupné: 80,- Kč / děti zdarma

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016