PARTYINFO

 

BOARDING HALLOWEEN EDITION

Datum konání:
28.10.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Subgate, P-Jay, Wulky, Zendi, Evill
2nd stage: Petr K
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 100,- Kč
 
 
Techno a mrtvé pohádkové postavy v pátek v klubu Radost FX

Tento pátek propuknou v Radosti FX halloweenské oslavy ve speciální edici klubové noci Boarding, na které se budou promenádovat mrtvé pohádkové postavy!

 

Radost FX si každoročně připravuje na Halloweena něco speciálního a ani letos tomu nebude jinak. Letošní oslavy se propojily s klubovou techno nocí Boarding, takže se bude slavit ve velmi svižném tempu. Celou noc vás svými techno sety budou "děsit" rezidenti Boardingu DJs P-Jay, Evill, Wulky a Zendi, kteří si jako vždy pozvali speciálního hosta, kterým bude tentokrát DJ Subgate.

Pro letošní rok si Radost FX zvolila velmi zajímavou tematiku - mrtvé pohádkové postavy. Zní to trochu morbidně, ale to už prostě k Halloweenu patří. Svou účast potvrdila zkrvavená Červená karkulka, zjizvená Sněhurka, zombie Pinokio, mrtvá včelka Mája a mnoho dalších! Taková vtipně-děsivá přehlídka to bude. Každopádně je jasné, že čím více mrtvých pohádkových postav dorazí, tím větší show to bude, takže pokud na akci vyrazíte, nebojte se toho a dorazte v kostýmu! Meze vaší fantazii se nekladou a ten, kdo v kostýmu přijde, bude mít vstupné zdarma! 

A v restauraci Radost FX se samozřejmě nezapomnělo na specialitu, která k Halloweenu neodmyslitelně patří a tou je dýně. Proto si tento večer budete moci pochutnat na speciálním menu v podobě dýňové polévky a dýňových placek podávaných se side salátem a BBQ omáčkou a to vše při poslechu setu DJe Petra K, který se bude starat o hudební produkci večera.

FB Event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016