PARTYINFO

 

COLOURS OF OSTRAVA 2017

Datum konání:
19.07.2017 - 22.07.2017
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
Live:
Jamiroquai (UK), Birdy (UK), Moderat (DE), Imagine Dragons, Norah Jones, alt-J, Laura Mvula, Benjamin Clementine, Afro Celt Sound System, Nouvelle Vague, Booka Shade, UNKLE, Digitalism, Max Cooper, Extrawelt, Fakear, Christian Löffler feat. Mohna, Dusty Kid, Machinedrum, Magic Sword, The Toxic Avenger, Douchka, Voiski, Darkstar, Justice, Midnight Oil, LP, Michael Kiwanuka
Info:
http://www.colours.cz
Popis:
vstup: čtyřdenní vstupenky na www.colours.cz a v síti Ticketpro: 2.490,- Kč (limitované množství 5.000 kusů)
 
 
Anketa s DJs, kteří vystoupí na H&M BLOCKu Colours Of Ostrava 5 věcí, které můžete zažít v H&M BLOCKu na Colours of Ostrava H&M opět zaBLOCKuje Colours of Ostrava Colours of Ostrava zakončí v sobotu Jamiroquai a Justice Digitalism, Max Cooper, Machinedrum a další na Colours of Ostrava Justice další hvězdou Colours of Ostrava 2017 UNKLE v plné sestavě a Booka Shade na Colours Of Ostrava
Jamiroquai další hvězdou Colours of Ostrava 2017

"Space Cowboy", "Bizoní muž", legenda funku a acid jazzu se vrací na světovou scénu! Britská kapela Jamiroquai, nezaměnitelná legenda funku a acid jazzu, je další velkou potvrzenou hvězdou mezinárodního hudebního festivalu Colours of Ostrava 2017. "Obnovení Jamiroquai se svým frontmanem Jay Kayem přijedou do Ostravy s čerstvou "kosmickou" energií. Předvedou svoji strhující taneční show na pomezí funky, acid jazzu, soulu, rocku, diska i elektra," láká ředitelka festivalu Zlata Holušová. Jamiroquai od svého vzniku v roce 1992 získali nominace a cenu Grammy, vítězství v MTV Video Music Awards a Mobo Awards, mnoho nominací na Brit Awards, prodali desítky milionů alb, trhali rekordy v hitparádách, roztančili obří festivaly i největší světové koncertní haly. Šestnáctý ročník Colours of Ostrava proběhne od 19. do 22. července opět v unikátním industriálním areálu Dolních Vítkovic a Jamiroquai v programu doplňují taková jména jako Imagine Dragons, Norah Jones, alt-J, Birdy, Moderat, Laura Mvula, Benjamin Clementine, Afro Celt Sound System nebo Nouvelle Vague.

 

Jamiroquai, které založil v roce 1992 frontman Jay Kay, se jako průkopníci "future funku" rychle prosadili po celém světě, stala se z nich jedna z nejúspěšnějších globálních kapel. Od vydání debutového alba "Emergency on Planet Earth" v roce 1993 dotáhli do dokonalosti to, jak chápat moderní pop, a svým pojetím ovlivnili řadu dnešních velkých jmen. Mezi jejich slavné fanoušky patří Chance the Rapper, Pharrell, Tyler the Creator, Jungle, Redman nebo The Internet, hráli se Stevie Wonderem nebo Dianou Ross. Z Jamiroquai se stala jedna z nejrespektovanějších inovativních kapel naší doby.




Sedm jejich alb se dostalo do britské Top 10 (tři z toho na 1. místo), získali Grammy, nominace na Brit Awards a prodali 26 miliónů desek po celém světě. Jsou zapsáni v Guinessově knize rekordů jako nejprodávanější funkové album všech dob.

Jamiroquai - "Virtual Insanity"
Jamiroquai - "Cosmic Girl"
Jamiroquai - "Deeper Underground"

Jamiroquai

Čtyřdenní vstupenky na Colours of Ostrava 2017 jsou v prodeji na www.colours.cz a v síti Ticketpro. Aktuální cena 2.290,- Kč platí na limitované množství 5.000 kusů. V prodeji je také ubytování ve stanovém městečku, parkování nebo místo pro karavan. Více informací na www.colours.cz.


Partneři:

Generální partneři: Česká spořitelna a ArcelorMittal Ostrava. Za podpory statutárního města Ostrava.
Hlavní partneři: Agrofert, Skupina ČEZ, Radegast.
Generální mediální partneři: MF Dnes, Hitrádio Orion.
Exkluzivní partner: Česká televize.

 
Zpěvačka Birdy a Moderat prvními hvězdami Colours of Ostrava

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016