PARTYINFO

 

SANCTUS

Datum konání:
02.12.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Mr.Zamora (Miami Underground Records), Kuba Kubíček, Deff
Popis:
start: 22:00, vstup: 150,- Kč
 
 
Mexický DJ Mr. Zamora vystoupí na akci Sanctus v Radosti FX

V pátek 2.12. 2016 proběhne v Radosti FX třetí díl edice klubové noci Sanctus, která má za sebou již dvě velmi úspěšná vydání. Tentokrát přijal pozvání DJ Mr. Zamora, který vám přiletí zahrát až z dalekého Mexika!

 

Luis Zamora aka Mr.Zamora (Miami Underground Records) se narodil před 27ti lety v Mexico City. Hudba se stala jeho vírou již v útlém věku a díky tomu se řadí mezi první mexickou DJskou elitu. Jeho první kontakty s hudbou byly prostřednictvím jeho práce produkčního na mnoha hudebních eventech, ale rozhodujícím byl pro něj rok 2006, kdy se přestěhoval do města Playa del Carmen, které každoročně hostí nejznámější hudební festival BPM. Zde se konečně zaměřil na uplatnění své vášně pro hudbu, začal hrát na gramofony a zdokonaloval své DJské schopnosti. Postupně se dostával do většího povědomí mexické taneční scény a díky jeho energii, stylu a chuti, se kterou hraje, začal vyčnívat z řad ostatních, čímž si na scéně definitivně upevnil svou pozici. Mr. Zamora se zaměřuje především na deep-house a house s elementy techna. Byl hostem na eventech zvučných jmen, jako jsou Flying Circus, The BPM Festival, Circo Loco a mnoho dalších.

Zamora
Za projektem Sanctus stojí známé DJské jméno Kuba Kubíček, se kterým se na (nejen) české taneční scéně setkáváme již od roku 2007. Od samého počátku si získal respekt díky svým jednoduchým mixům nabitých energií a pozitivními vibracemi. Stylem se pohybuje na hranici tech-house a techna, do kterého vkládá minimalistické prvky. Za zmínku určitě stojí to, že v loňském roce vyšel jeho první počin, který dal dohromady s Mobius Strum z labelu Get Physical.




Vše doplní DJ Deff, který se na české klubové scéně pohybuje také pěknou řádku let. Již 14 let jej můžete vídat a slýchat na mnoha akcích v jeho precizních deep-house, tech-house a techno setech.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016