PARTYINFO

 

MAJESTIC CIRCUS VOL. 6

Datum konání:
01.04.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
Akrom, Pat Bedeau (UK), Lucas Hulan, Wave Lines
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč / dívky do půlnoci zdarma
 
 
Další edice párty Majestic Circus na apríla

Zveme vás v sobotu 1. dubna 2017 do Paláce Akropolis v Praze na šestou edici akce Majestic Circus. Tato aprílová edice bude speciální a nejen tím, že bude oslavovat příchod jara. Celá akce bude pod patronátem anglického labelu Bedfunk, přičemž jeho majitel, DJ a producent Pat Bedeau přijal pozvání do Prahy, aby při této příležitosti představil svůj jedinečný hudební koncept a rozproudil mejdan svojí fantastickou house hudbou.

 

Na tomto večírku vás tradičně čekají dvě podia s rozmanitým hudebním rozsahem. První stage bude ve znamení již zmiňovaného labelu a různých podob rovných beatů, především stylů deep house, house a tech-house. Zahraje vám Pat Bedeau z Anglie, legendární Lucas Hulan, zakladatel akce Akrom a o warm-up set se postará mladá svěží dvojice Tehixx B2B Beatfreaqz.

Druhá stage bude o poznání bláznivější a rozmanitější. První tři hodiny večera budou naplněny breakbeatem a jackin house music v podání LM Sancheze ze Španělska, který doprovází svoje mixy live hraním na perkusní nástroje. Následně vystoupí Max W. známý svými electroswing sety protknutými D´n´B a celý večer na druhém podiu uzavře Tehixx svým čistě drum and bass setem.

Navíc můžete očekávat doprovodný program v podobě světelné žonglérské show v režii Ambidextera a Randala z Tribo Fuego. Je jistě na co se těšit a jste srdečně zváni.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016