PARTYINFO

 

LOADSTAR, BTK, DAXTA MC @ ROXY

Datum konání:
16.06.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Loadstar (RAM, UK), BTK (Dutty Audio, CH), Rudeboy, Akira
2nd stage: Panorama, PJ
Live:
Daxta MC
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 250,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/loadstar+btk+daxta-mc/sfeb/, Ticketpro: www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/2112796-loadstar-btk-daxta.html, Café NoD 270,- Kč, na místě 300,- Kč
Line-up:
23:00 – 01:00 Rudeboy
01:00 – 02:30 Loadstar + Daxta MC
02:30 – 04:00 BTK
04:00 – 06:00 Akira

2nd stage: Panorama, PJ
 
 
Velké zakončení D´n´B sezony s Loadstar a BTK dnes v Roxy
Loadstar a BTK vystoupí v červnu v Roxy

Na červen chystá Roxy velkou D´n´B noc se dvěma headlinery. Bristolská dvojice Xample a Lomax kombinuje v projektu Loadstar to nejlepší z obou individualit, od liquid funku přes kvalitní mainstream až po tvrdší polohy. Druhým headlinerem, který nepochybně za "decky" přitvrdí, bude brazilský hudební chameleón a špičkový producent BTK. Celou nocí provede Daxta MC a doplní český support. Předprodej začal v úterý 25. dubna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, poté i v ostatních předprodejích.

 

Jistě znáte klasické řecké přísloví "Celek je víc než jen součet jeho částí". V případě Loadstar to platí dvojnásob. Loadstar jako společný projekt úspěšných producentů Xample a Lomaxe funguje od roku 2010 a obratně balancuje mezi elegantním liquid funkem ("Stepped Outside") a kvalitním mainstreamem jako např. track "Refuse To Love". Výjimkou u Loadstar nejsou ani tvrdší polohy jako v případě šlapavého "Bomber". Loadstar přenáší svůj technický um a preciznosti i do DJ setů, při kterých kombinují nejnovější DJské technologie a výsledkem jsou jejich nezapomenutelné "4 hands" sety.

Loadstar

Tvrdší část noci bude kralovat brazilský DJ a producent BTK, který za svou kariéru vydával pod labely Renegade Hardware, Shogun nebo Playaz, ale domov našel až ve Virus Records, navíc si v roce 2010 založit i vlastní label Dutty Audio. BTK je známý nejen plodnou spoluprací se švýcarským Optivem - "Zero Tolerance", ale i vlastní produkcí a remixy např. "Galactic" od Philip TBC. 16. června předvede Roxy velmi silný line up představující drum&bass ve všech jeho barvách a příchutích, buďte u toho!

FB event

Video:

Loadstar – "Black & White"

www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016