PARTYINFO

 

BART SKILS (NL) PRESENTED BY FESTIVAL SVOJŠICE

Datum konání:
28.04.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Bart Skils (Drumcode, NL), Amber, Džejár, Hory Doly
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: 220,- Kč http://bit.ly/Bart_Skill_vstupenky, na místě: 250,- Kč
 
 
Holandský producent Bart Skils už tento pátek v klubu Storm

Legendární techno Festival Svojšice a Storm Club vám do Prahy přiváží "mladou a čerstvou krev" labelu Drumcode - holandského producenta Barta Skilse! Doplní ho techno DJka Amber z Amsterdamu. Za Čechy vystoupí rezident Džejár a jako speciální hosté zahrají moravští Hory Doly.

 

Bart Skils je jedním z nejuznávanějších a nejvyhledávanějších techno DJů v Holandsku. Jeho sety jsou techno fanoušky zbožňovány a hudebně jsou bezesporu skvěle postavené. Bart patří k jednomu z nejváženějších techno labelů Drumcode Records, který má pod sebou umělce, jako jsou Alan Fitzpatrick, Joseph Capriati, Nicole Moudaber, Luigi Madonna a Sam Paganini. Jeho tracky jsou mezinárodně hodnoceny jako jedny z nejmodernějších techno tracků a v jeho masivní produkci můžete slyšet remixy umělců, jako jsou Moby, Joris Voorn, Nicole Moudaber, Kaiserdisco, Johannes Heil a Kollektiv Turmstrasse.




Amber je krásná DJka a producentka též z Amsterdamu, která začala s DJingem před 8 lety. Díky svému sofistikovanému výběrů tracků se rychle dostala do povědomí celého Holandska. Po ukončení studia na letecké akademii se nyní plně věnuje produkování a hraní techna. Amber vydala tracky na Redrum Music a Eclipse Recordings a pracuje na dalších nových věcech.

SOUTĚŽ O VSTUPENKY

Chceš vyhrát vstupenku na Festival Svojšice & 2 vstupenky na warm-up ve Stormu s Bartem Skilsem? Zapoj se do soutěže, která běží na události akce do 27.4. Hodně štěstí!

Více informací naleznete na Facebook události.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Bart Skils @ Storm od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016