PARTYINFO

 

THE SUN DANCE – SUMMER OPENING WITH MÖWE (A)

Datum konání:
28.06.2017 - středa
Místo konání:
Praha - Hostivařská přehrada
DJs:
MÖWE (A), Spada (IT), Deep Deer, Tokátko feat. Dave Trumpeteer, Kao Oui & Carlos Rey
Atelier Club Stage: Deffo, Chris Lay, Chuck, Lex Lutor
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 16:00, vstup: zdarma
 
 
The Sun Festival se vrací v létě do Prahy

Festival jako oslava hudby, společného nadšení, tance a léta bez placení vstupného. Takhle si určitě pamatujete The Sun Festival. V srpnu 2013 ho ve Festivalparku v Hradci Králové navštívilo přes 18.000 party people. Po krátké pauze začal festival opět vystrkovat růžky loni v létě. Konkrétně 23. července, kdy na Hostivařské přehradě v Praze proběhla komornější varianta festivalu The Sun Dance se zahraničními hosty PHNTM (USA) a Spada (Italy)...

 

Na letošní rok je připravena celá série akcí pod názvem The Sun Dance. Můžete se těšit na 4 nabité mejdany pod hlavičkou The Sun Festivalu:

středa 28. června
středa 19. července
středa 9. srpna
neděle 3. září.

Všechny termíny opět na pláži Hostivařské přehrady. Série se ponese v plážové atmosféře deep house music a můžeme bez pochyby říct, že se jedná o největší letní deep house party v Praze. Program hlavní stage na pláži je vždy od 16:00 do 22:00. Ve 22:00 se akce přesouvá do přilehlého lounge baru na after party Atelier Clubu. Vstupné je zdarma. Za 550,- Kč si můžete zakoupit v předprodeji na TICKETSTREAM.CZ konzumační VIP stravenku. S tou získáte za 550,- Kč otevřený bar a přístup do V.I.P. MAIN STAGE zóny. V praxi to znamená, že co zaplatíte za stravenku v předprodeji, to si také prokonzumujete a navíc si zapaříte za DJem na stage.

Pojďme si představit jednotlivé termíny The Sun Dance a jejich line-up.

The Sun Festival

Středa 28. června – The Sun Dance – Summer Opening with MÖWE (A)

Facebook event

Sezonu otevře rakouská dvojice MÖWE (premiéra v ČR). Support obstará italský DJ a producent Spada, který si premiéru odehrál na loňském ročníku. Českou scénu představí jelení dvojice Deep Deer, rezidentní DJ klubu Duplex Tokátko společně s Dave Trumpeteerem a Kao Oui & Carlos Rey.

O lounge Atelier Club Stage se po 22:00 postarají Deffo, Chris Lay, Chuck a Lex Lutor.

MÖWE (A)

Charizmatičtí Vídeňáci Mel a Clem ani nečekali, jaký úspěch na světové scéně bude namenat jejich spojení v lednu 2013. Mel je potetovaná rebelka, která účinkovala v řadě indie-rockových kapel. Clemens je okouzlující lamač dívčích srdcí, který dříve vystupoval jako baskytarista. Chladný leden 2013 dal vzniknout jejich první skladbě "Blauer Tag", a tak i projektu MÖWE. Song sklidil obrovský úspěch, a jejich jméno se tak rychle šířilo světem. Jejich hity a remixy světoznámých skladeb se díky jedinečné interpretaci dostanou pod kůži každého posluchače.

Středa 10. července – The Sun Dance – Gamble Edition with De Hofnar (NL)

Facebook event


Druhý díl = druhá česká premiéra = De Hofnar. Jestli můžeme někoho spojovat s letním soundem tropical house & deep house music, pak je to rozhodně holandský DJ a producent De Hofnar. Na hlavní stage jej doplní italský DJ a producent Spada, rezidentní DJ klubu Duplex Tokátko společně s Dave Trumpeteerem, ve speciálním plážovém setu se představí Subgate a celou párty rozehraje italský pražák Filippo Astelo.

O lounge Atelier Club Stage se po 22:00 postarají Marcos, Funspeed, Sajmon, Michael Gant.

De Hofnar (NL)

De Hofnar začal produkovat elektronickou hudbu v raném dětství. Instrumentální aspekt ho provokoval k tomu, aby začal tvořit svoji vlastní house music ve spojení s živými nástroji. Jeho vlastní produkce je převážně v rytmech melodic house a deep house music. Důležitou roli v každém jeho tracku hraje vždy živý nástroj. Tato jedinečná kombinace se projevuje také v jeho DJ setech, které mají hloubku a poskytují neopakovatelný zážitek. Jeho mottem je: "Vy jste králové, já jsem zde,  abych vás pobavil."

Středa 9. srpna – The Sun Dance – B*Day Edition with Pretty Pink (Germany)

Facebook event

Třetí díl bude několikanásobnou narozeninovou párty a hlavní gratulantkou bude německá královna deep house music Pretty Pink. Sekundovat jí budou fenomenální Deep Deer, oslavenci Bad Rabbit & Dom Cruz a rezidentní DJs klubu Duplex Tom Hart & Hannah Vee.

O lounge Atelier Club Stage se po 22:00 postarají Marcos, Toby King, Jerry Fury a Schumi.

Pretty Pink (Germany)

Tato sexy růžová slečna se za krátkou dobu proměnila z clubberky v dobře známou a respektovanou DJku, a to především díky kvalitní hudební produkci a unikátním remixům. Jejím světově nejznámějším počinem je remix hitu Daft Punk – "Get Lucky", který hraje spousta DJs po celém světě. Pretty Pink je ztělesněním kombinace vkusného zvuku a kvalitního party soundu, který dokáže strhnout dav a roztancovat celý klub.

Neděle 3. září – The Sun Dance – Summer Closing with Stefan Biniak (DE)

Facebook event

Poslední event léta bude opět ve znamení premiéry, tentokrát ztělesněné německým DJem a producentem jménem Stefan Biniak. O support se postará legenda české taneční scény DJ Loutka, rezident klubu Atelier a deep house přeborník Marvill, jeleni Deep Deer a rezidentní DJ klubu Duplex Tokátko společně s Dave Trumpeteerem.

O lounge Atelier Club Stage se po 22:00 postarají Funspeed, Deffo, Dobi a Michael Gant.

Stefan Biniak (DE)

Berlínský rezident Stefan Biniak si za velmi krátkou dobu vydobyl místo v evropském kalendáři klubů a festivalů. Jeho zvuk nezná hranice. V jeho setech identifikujete mnoho hudebních stylů jako aktuální sound house music, fúzi deep house & tech-house music společně s melodickými vokály. Díky tomu jsou sety velice emocionální a vnáší na taneční parket vytříbenou atmosféru. Do své hudební produkce jde na 100% a věnuje se jí s vášní a oddaností. Jeho edit tracku
"Read All About It" získal na YouTube více než 10 miliónů zhlédnutí a vystřelil ho mezi producentskou špičku deep house music. Stefanovu produkci můžeme označit za undergroundovou a značně atmosférickou.

Doprava na festival:

Nejrychlejší spojení k hlavní bráně koupaliště je autobusem ze zastávek: Selská (Košík) autobus č. 177, 181, 506, 609 – vzdálenost pěšky od HP 967 m // Wagnerova (Háje) autobus č. 293 – vzdálenost pěšky od HP 897 m // Jižní Město autobus č. 136, 165, 170, 213, 505 – vzdálenost pěšky od HP 969 m

S aplikací Taxify se na Hostivařskou Přehradu dostanete z centra Prahy za pouhých cca 200,- Kč.

Aktuální Partneři festivalu:

Přerost a Švorc AUTO // Hostivařská Přehrada // Ticket Print // Taxify // Ticketstream // Atelier Club

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016