PARTYINFO

 

NEGATIVE GEMINI (USA)

Datum konání:
05.10.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Café V lese
Live:
Negative Gemini (USA)
Popis:
start: 19:30, vstup: předprodej: 250,- Kč + poplatky GoOut https://goout.net/cs/listky/negative-gemini/jvoc/, na místě 300,- Kč.
 
 
Negative Gemini se v říjnu představí v Praze

Negative Gemini je americká písničkářka, zpěvačka a producentka Lindsey French. V roce 2014 se přestěhovala z Virginie do Brooklynu a poté si zprodukovala a sama vydala své debutové album "Body Work". Kombinuje na něm pop s temnými tanečními beaty. Debut se setkal s velmi pozitivním ohlasem a autorka si vysloužila přirovnání k Hope Sandoval nebo Gwen Stefani. Už jako známá postava newyorské elektronické scény vydala Negative Gemini své nové EP "Bad Baby". Je plné nadčasových a snadno zapamatovatelných songů na hranici popu, které napsala v posledních dvou letech a ve kterých vypráví o svém životě jako na houpačce.

 

Singl "You Weren’t There Anymore" se dostal do čela online žebříčku Hype Machine a chválu si vysloužil také v Pitchforku nebo magazínu SPIN. Po svém prvním severoamerickém turné směřuje Negative Gemini také do Evropy, v Praze se představí 5. října 2018 ve vršovickém Café V lese.




Vstupenky v předprodeji za 250,- Kč na GoOut.net, na místě v den koncertu pak za 300,- Kč.

Více info:

www.facebook.com/NegativeGemini
www.cafevlese.cz
www.facebook.com/cafevlese
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016