PARTYINFO

 

9TH ANNIVERSARY OF STORM CLUB

Datum konání:
07.10.2022 - 08.10.2022
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Day 1: Monrroe (UK), Ripple, Akira & Bifidus Aktif, Snookey, Upfockerz, Switch, Thiew & Meikos
Day 2: Black Sun Empire (NL), A-Cray b2b Towie, Zigi SC b2b VoidSec, N:Force b2b Pe:Te, Mustaffa & Sheriff, Beast:Freqnz, uNtime b2b Malcuth
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 18:00, vstup: www.storm-club.cz

 
 
9. narozeniny klubu Storm proběhnou již o víkendu

Pražská klubová stálice Storm Club Prague oslaví o víkendu 7. - 8. října své deváté narozeniny! Jak je již zvykem, oslavy jsou rozděleny do dvou víkendových dní. První den se ponese v duchu liquid & deep D´n´B a jako hlavní hvězda vystoupí britský producent Monrroe, sobota bude patřit neurofunku a vystoupí legendární nizozemský projekt Black Sun Empire!

 

Monrroe (vlastním jménem Elijah Symons) pochází ze západní Anglie, konkrétně vesničky Stanway. K hudbě jej od malička vedla jeho matka, sama posluchačka elektronické hudby, konkrétně devadesátkového jungle a acid house. Za zásadní zlom v ve svém hudebním životě Elijah považuje, když si poprvé poslechl track "City Life" od Logistics a beznadějně se zamiloval do Liquid D´n´B. V roce 2014 vydal svůj první singl "Eventide / Embers" na labelu Liquid Tones a od té doby sází jeden skvělý release za druhým. 


Za 8 let kariéry se Monrroe zapsal do historie DNB svými rozpoznatelnými tracky na hranici liquid a deep D´n´B, častými kolaboracemi s D´n´B vokalistkami jako je
Riya, Emily Jones, Zara Kershaw a mnoho dalších. Posluchače této klidnější odnože zlomeného beatu si získal zejména díky neskutečným hitovkám, jako je například "Out Of Time", "Never Too Old" a mnoha dalšími. Monrroe je mimo jiné také velmi oblíbeným DJem, což dokazuje pravidelnými vystoupeními na světových festivalech, jako jsou Hospitality on the Beach nebo tuzemský Let It Roll.


Druhý den narozenin se ponese v temnějším duchu - jako hlavní hvězdy večera se představí nizozemské trio Black Sun Empire. To vzniklo v roce 1997 a tvoří jej bratři Milan a Micha Heyboerovi a jejich kamarád René Verdult. Svoji první dlouhohrající desku "
Driving Insane" vydali v roce 2004, druhé "Cruel & Unusual" vyšlo hned rok poté. Dnes mají na kontě ještě další 4 alba - "Endangered Species", "Lights And Wires", "From The Shadows" a "The Wrong Room" - mimo to vydali také nespočet singlů a EP. Mimo sólovou tvorbu BSE také spolupracovali se jmény jako Noisia, State of Mind, Jade, Prolix, Nymfo, Pythius i s dalšími.


Nejen samotné jejich jméno, ale i tvorba je protkaná referencemi na sci-fi kulturu. Ta byla masivní inspirací ve tvorbě tohoto tria, což se odráží v jejich vlastním zvuku, i ve zvuku skladeb, které vydávali prostřednictvím sub-labelu
Obsessions a později Blackout Music NL. Za všechny jmenujme třeba legendární track "Arrakis" z prvního alba. V posledních letech se pak věnují i dalším činnostem mimo hudbu, Micha je součástí úspěšného EDM projektu Tinlicker. Stále však čas od času potěší naše uši svými drum & bassovými počiny. V roce 2020 vydali tracky "Parallels" (ve spolupráci s IMANU), "Fateful Hour" (ve spolupráci se State Of Mind) nebo geniální "Kepler" (ve spolupráci s Pythiusem).


Day 1

Day 2

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016