PARTYINFO

 

LET IT ROLL 2024

Datum konání:
01.08.2024 - 03.08.2024
Místo konání:
Milovice - letiště Milovice
DJs:
A.M.C, Andy C, BOU, Camo & Krooked b2b Mefjus, Dimension, Hybrid Minds, Koven, Netsky, Sigma, Sub Focus, Wilkinson, 1991, A Little Sound, Alcemist, Alix Perez, Andromedik, Audio, Basstripper, Black Sun Empire, Born On Road, Burr Oak, Buunshin, Calyx, Charlie Tee, Circadian, Delta Heavy, Dirtyphonics, Disrupta, Ed Rush, Emperor, EN:VY, Enei, Etherwood, Forbidden Society, Gest, Gino, GLXY b2b Workforce, Goddard., Halogenix, Harriet Jaxxon, Hype b2b Dillinja, Imanu, Jade, Jamezy, Justin Hawkes, K Motionz, Kasra, Kimyan Law, LEE MVTTHEWS, Madface, Maduk, Magenta, Magnetude, Mandidextrous b2b [IVY], Metrik, MNDSCP, Mob Tactics, Monrroe & Duskee, NCT, Neonlight, Particle, Phace, Phibes, Pola & Bryson, Primate, Prolix, Pythius, QZB, Redeyes, Rido, Ripple, Rohaan, S.P.Y, Serial Killaz, Simula, SKS, Sota, Spectral b2b Visla, Sustance, T & Sugah, Teddy Killerz, The Caracal Project, Technimatic, The Upbeats, Turno, Venjent, Voltage, Youphoria, Zardonic, Zombie Cats
Live:
Rudimental
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 16:00, vstup: předprodej: www.letitroll.cz

 
 
Let It Roll 2024 hlásí další novinky

Již za pouhý měsíc startuje na milovickém letišti ve Středočeském kraji největší drum & bassový festival Let It Roll 2024. V termínu od 1. do 3. srpna se na něm představí téměř 200 umělců, z toho zhruba 100 zahraničních jmen.

 

Kromě těch největších hvězd žánru festival každoročně láká také na pompézní design pódií a velkolepé audiovizuální shows, které jsou mezi festivaly v České republice unikátem. Změn se pro letošní ročník dočkají netradičně všechna pódia a návštěvníci se tak mohou těšit na zbrusu nové hlavní pódium "The Core", představující mimozemskou základnu nepřátelské civilizace, se kterou se střetnou hlavní hrdinové festivalového příběhu. Právě toto střetnutí je ústředním motivem proslulé a již tradiční show "Opening Ceremony", která se odehraje v pátek 2. srpna ve 22:00 na již zmíněném hlavním pódiu. Na její přípravě se podílí rozsáhlý tým kreativců z různých koutů světa, čítající 6 hudebních producentů, kteří jsou zároveň ambasadory letošního ročníku festivalu, či 8 VJs a 3D umělců. Chybět nebude ani obří ohňostroj a světelná show, které "Opening Ceremony" doprovodí.

LIR

 

Na stejném pódiu se v sobotu 3. srpna ve 22:00 odehraje také nová "TOP10DNB Show". Její podobu měli možnost ovlivnit fanoušci - zazní v ní totiž 10 nejpopulárnějších žánrových skladeb roku 2023 tak, jak si je v rámci ankety sami odhlasovali. Ani v jejím rámci nebudou chybět ohňostroje a světelná show.

LIR

 

Posledním přírůstkem v rámci shows na festivalu je "The Unleash". Ta se odehraje už v předvečer festivalu, ve středu 31. července od 21:30 na Storm Stage, a bude odměnou těm nejvěrnějším fanouškům, kteří na festival dorazí brzo. Ti se můžou těšit na neoficiální zahájení festivalu v čele s neohlášeným headlinerem a speciální fireshow.

LIR


Co se týče dalších pódií, druhé největší z nich, "Terra", prošlo pro letošní ročník kompletním redesignem, horkou novinkou je změna velkého stanového pódia na "Circle", které premiérově nabídne aktuálně velmi populární 360° rozložení, kdy je pódium s umělcem postaveno doprostřed tanečního parketu a obklopeno fanoušky ze všech stran. Novým menším pódiem pod širým nebem je pak "Reactor", jehož vzhled vychází z vizuálu pódia letošní zimní edice festivalu, která se odehrála v únoru v O2 Universu.

LIR

 

Součástí programu jsou i proslulé "bus parties" a samozřejmostí je i nabitý doprovodný program festivalu, čítající různé volnočasové aktivity včetně populárního HIIT DNB Workoutu, tanečního turnaje v tzv. DNB Stepu a dalších.

Pro veškeré aktuality doporučujeme sledovat webové stránky festivalu www.letitroll.cz, případně facebookovou událost. Vstupenky na festival včetně dalších služeb je možné zakoupit zde.

 

foto: Matúš Šafránka, Lenka Hradilová

 
Let It Roll 2024 už má kompletní line-up Rudimental míří na Let It Roll 2024

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016