PARTYINFO

 

FRENCH TOUCH VOL. 1

Datum konání:
17.10.2024 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Yann (Modjo) + Dax Riders, The Supermen Lovers, Benjamin Diamond from Stardust
Live:
Daft Funk
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

Start: 20:00, vstup: předprodej: GoOut.cz

 
 
Do Prahy přijedou na podzim Kavinsky či Yann Destal

Co vás jako první napadne, když se řekne pařížský noční život? Ikonické elegantní kluby, okouzlující hudba, chic společnost a glamour. Pražský klub SaSaZu se na dva večery stane malou Paříží – a přesně tohle v něm ožije díky umělcům jako Yann Destal (Modjo), The Supermen Lovers anebo Kavinsky. The French Touch Odyssey jako oslava výsostně francouzského žánru, v němž se potkávají opojné disco a house beaty.

 

Vstupenky na oba říjnové eventy jsou v prodeji od 28. června 2024 na portále GoOut. Cena vstupného je odstupňována podle vln (na první noc v rozmezí 790 – 990,- Kč a druhou v rozmezí 990 - 1.290,- Kč). V prodeji bude limitovaný počet vstupenek na balkon a také velmi limitovaný počet speciálních vstupenek na oba eventy najednou.

French Touch Odyssey


Pod hlavičkou Parisian Nights se 17. října 2024 bok po boku představí dvojice Yann Destal (autor hitu "Lady" a jedna polovina dvojice Modjo) a producent Dax Riders, s DJ setem vystoupí Benjamin Diamond – člen Stardust a autor legendárního tracku "Music Sounds Better with You". Celou akci zahájí přední tribute kapela Daft Funk a do finále vše dovede The Supermen Lovers. Čekejte nezapomenutelný večer plný ikonické hudby a francouzského lesku.

French Touch Odyssey


V sobotu 19. října 2024 vůbec poprvé přijede do Prahy legenda francouzské scény Kavinsky. Večer Electric Paris plný futuristických neonů zahájí Breakbot + Irfane a vystoupí i klíčová osobnost francouzského housu Etienne de Crécy. Celá noc je koncipována jako pocta žánru a slibuje jeho nejsoučasnější i nejikoničtější podoby.

Akce vznikají v produkci Music Magnet ve spolupráci s Fource Entertainment.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016